Stackars Solo

Har vart en härlig dag idag med. Först på jobbet så var det friluftsdag, så har vart ute hela dagen och åkt madrass och brottats i snön med barnen. Så roligt och tycker verkligen om mitt jobb just nu :). Kom tillbaka till skolan vid halv två och då slutade min arbtetsdag, for hem och hemma satt Hillevie och väntade, hon hade vart hos veterinären med Solo.

Han skulle ta bort tandsten, de drog även ut en tand på honom. Han var sövd när de gjorde det, så nu är han helt groggy och äter ingen hårdmat. Jobbigt att tugga säkert, så han fick lite spagetti och köttfärssås till middag. Det var populärt. Nu ligger han bara och sover, tittar upp ibland och slickar sig om munnen. Veterinären kollade även om hans öroninflammation försvunnit, det hade den inte. Så bara droppa tio dagar till och hoppas den försvinner då.

Annars så skjutsade Hillevie mig så jag kunde handla lite, blev frukt och semla :D. Är ju fettisdagen idag, då får man. Så när jag kom hem så blev det mitt mellanmål. For och tränade med Cathrine, körde bara lite kondition, helt slut efter friluftsdagen.

Kom hem och lagade mat till mig, åt och tittade på glee, har nu sett färdigt första säsongen, måste få tag på andra när Jocke kommer hem. Har även hunnit med lite städning, såsom bäddning av säng, vattnat blommorna, sorterat posten, gått med soporna. Ska vika färdigt tvätten nu och sen göra mig lite frukt för att sedan se en film. Bara skit på teven ikväll ju. Längtar till nästa vecka då DHW börjar igen :D.

Imorrn står det jobb, damma, dammsuga och lite mer fix här hemma på schemat. Kanske ska och köra bodycombat med. Får se om jag orkar.

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback