100111 - Måndag -

Fia, nu uppdatera jag :D

Helgen var rolig, det var IKEA på lördagen, då det inhandlades mycket användbara saker till lägenheten. Efter det var det folk som kom hit till oss. Var trevligt. Gick och la mig tre på lördag natt. Vaknade vid halv ett på söndagen. Men var skönt att sova ut. Sedan sattes det igång att städas och donas. Skulle upp med nya lamporna och dukarna och alla sakerna. Var till Älvdalen också och hämtade Jockes verktygslåda som han skulle ha med sig idag.

Inatt har jag sovit skit, vaknade vid ett och trodde jag skulle dö. Jag kunde inte andas, i drömmen så höll någon på att kväva mig, så när jag vaknade kunde jag inte andas och trodde Jocke skulle döda mig. Som tur var så höll inte på med det, utan han sov. haha.

Jag gick i alla fall upp halv sju idag, skulle skjutsa Jocke till ahlvärn och lämna en bensindunk, sedan till firman och lämna hans verktygssaker och även Jocke. För idag åkte Jocke med Ahlvärn till Karlstad, de ska jobba borta några veckor (månader?). Så jag är hemma själv.
Åkte i alla fall hem vid sju och gjorde mig en kopp the och en knäckebrödssmörgås med korv på. Satte mig framför teven och satt där till framåt tio. Sedan hämtade jag Anneli, vi skulle fixa lite ärenden. Så var ner på Mora, hamnade inne på cubus för att leta efter ett linne/tunika till mig som jag sett som var på rea. Kom därifrån med tre! linnen. Inte bra, men men.. Var ju rea. Åkte hem till Anneli och drack en kopp the, skulle ha hjälpt henne med datakursen eftersom jag redan läst den, men då hade det inte blivit skickat till henne.
Så började vi prata gardiner. Och helt plötsligt hamnade vi på dollar. Så handlade någon duk och gardin. Så ska byta det på onsdag. Jobbar imorrn.
Kom hem efter det och satte igång att hänga tvätt och ställa in disken och en massa mera. Men nu är det fint.
Har nyss hämtat Viktor och lagat mat åt honom. Gjorde även tre matlådor åt Jocke tills nästa vecka, så slipper man stå på söndag och göra sju stycken.
Nu ska jag åka och skjutsa Mikael till tåget, sen hem till mamma och vara där tills träningen börjar klockan sju. :D

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback