Inte haft tid

Den här helgen har jag verkligen inte haft tid med att blogga. Har haft fullt upp.
Men vi tar det från början.

Fredags så var vi som sagt ner på Mora och kikade lite, var in på banken och fick lån till en bil. Shoppade även lite, skattepengarna hade ju kommit :P

Min shopping :)

Köpte denna boken på Bokia

Skitsnygga höga shorts från Stil

Underkläder från Cubus.

Dagen fortsatte hem till Jennifer, på Blocket såg vi en bil i Borlänge, Jocke tyckte inte den var alltför tilltalande ut först, men efter en stunds forskande och pratande med han som ägde den så bestämde vi oss för att åka och titta på den. Eftersom 945:an gått sönder så var Jennifer snäll och skjutsade oss. Väl där så testade vi den och kollade på allting. Så vi kom hem med en ny bil :).

Vår bil :)



En skoda -03:a. Sååå snygg, så nöjd med den :)

När vi kom hem for vi vidare till Cathrines studentskiva :). Var där tills efter tolv innan vi for hem och lade oss.

På lördagen vaknade vi vid åtta, gick upp och klädde på oss. Lämnade Solo hos mamma vid tio och for till Orsa och hämtade Kans och Cathrine. Vi for till Uppsala, väl där så köpte Jocke en till bil(!). Han köpte en gammal 145:a, årsmodell 69. Den var dålig i lacken så han ska väl fixa iordning den och dona till den. Så han fick den och jag fick skodan :P. haha. Nejdå, vi ska väl ha dom tillsammans. Men jag vet då vilken jag vill köra mest :P.

Efter vi handlat bilen så for vi vidare till Gränby Centrum, inte världens bästa shoppingcentrum kom vi fram till. Men ändå kom jag hem med lite saker :P. Billigt är bra, då får man desto mera :D.

Shoppingen :)


Rattmuff, tärningar och wunderbaum till skodan från Biltema.
Måste ju synas att en tjej kör den :D.

Nyaste Harry Potterfilmen.

Ska sitta i hallen :). Kommer inte ihåg vad butiken hette, men fanns mycket jag ville köpa :P
'
En krokodilring från Indiska

Shorts från Vila

Jeans och underkläder från GinaTricot

Och till sist ett par jeansshorts till och en sjal från HM.

När vi kom ifrån shoppingcentret så var klockan redan sju, så vi for och åt på världens godaste pizzeria :). Skulle kunna åka till Uppsala bara för den pizzan. När vi ätit färdigt for vi hemåt, jag och Cathrine i skodan och Jocke och Kans i 145:an. På vägen hem fick vi leta i 12 mil innan vi hittade en mack som inte stängde vid fem eller åtta. Kom hem strax innan tolv och de andra två kom typ tjugo över. Skjutsade hem Kans och Cathrine och sen var det dags att sova.

Inatt har jag inte sovit gott, har vaknat stup i kvarten. Men har ändå hunnit med mycket idag trots allergin och tröttheten. Började med att hämta Solo hos mamma, vidare till Ica och handlade. Hem och lämnade sakerna och Jocke. Skjutsade sen Peter till mamma. När jag kom hem så hade Jocke plockat upp varorna och kopplat in diskmaskinen :). Har även vart till Vika och hämtat ett större köksbord som vi fick av Tobbe. De som bodde i huset innan honom hade lämnat en massa saker, så vi fick ta det. Större än vårat, så nu ska det letas stolar :). Finns säkert fina på blocket. Så kan vi sälja iväg vårt sen :). Nu blir det film resten av dagen utom en stund då vi ska hälsa på Jennifer och Busks nya hund. Och laga mat självklart, idag blir det lapskojs :D. Så gott.


Fick köpa diskmaskinen av en granne som skulle flytta.
Fick den för 500, men vann 500 på en trisslott samma dag, så fick den gratis :D.

Nu blir det mys med massa onyttigt resten av dagen :D.

-Annelie-

Kommentarer
Emma säger:

Fin bil! :) Men det där var väl ingen passat? :P hehe

2011-06-13 | 23:03:33
Bloggadress: http://klemmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback