Promenad + BVC

Var på BVC idag och vägde och mätte Anton. Idag vägde han 5310 g, så det går uppåt. Ca 200 g i veckan går han upp nu. Sen har det bara smällt till på längden, 58 cm är han nu. Så stor min pojk börjar bli.
Barnmorskan frågade även hur allting var och jag fick fylla i ett papper. Sen pratade vi en stund, var ganska skönt faktiskt. För just nu så känns allting jobbigt, jag vill inte vara ensam, jag vill ha Jocke hemma och mysa med honom och Anton. Känns som man inte hinner det på helgerna, då händer det saker hela tiden och vi är knappt ensamma.
Sen älskar vi att umgås med folk och hitta på saker, men ibland kan det bli för mycket känner jag. Allting känns fel just nu runt omkring mig. Utom med Anton, han är bäst :D. Älskar att ha barn, älskar att vara med honom och mysa. Han är ju så snäll hela tiden, är inga problem att ha honom med.
 
Annars så känner jag mig fet, jag vill kunna ha mina kläder, idag gick jag 5,5 km. Bra runda tycker jag. Äter knappt något godis heller längre. Äter när jag är sugen, det är inte så ofta längre. Känns ändå som jag inte går ner något. Magen är slapp och hänger utanför jeansen, så dom lär jag ju inte kunna ha på länge. 
 
Här kommer i alla fall lite bilder:
 
Från i söndags då vi var på dragracing och kikade:
 
 
Låg och sov en stund i sin säng nyss, men det dög inte så han ligger nu i soffan och sover. Precis som han vet att sängen sover man bara i på natten :P. Har fått upp sänghimmelen också :). Ser så mysigt ut, så jag vill också ha en :P.
 
 
Imorgon blir han 2(!) månader. Tiden går fort, nu ska man sluta räkna veckor kanske och börja räkna månader. Men konstigt, för i lördags var han 8 veckor, men blir 2 månader först imorrn. :P.
 
Nu ska jag skynda mig in i duschen innan Anton vaknar och vill ha mat :).
 
-Annelie-
 
 
 
 
 

Kommentarer
Marielle säger:

Nu har jag uppdaterat, så in och läs! :D

Kramar!

2012-07-03 | 16:26:37
Bloggadress: http://mariellear.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback