Jul jul, strålande jul.

Måste säga att julen älskar jag, det är de bästa på hela året. Älskar allt som har med julen att göra, pyntet, advent, lucia, klapparna. Och i år var det den bästa julen, älskade Anton var med oss för första gången. Ser framemot att fira många jular med honom :).
Vi har firat jul i tre dagar, så tar en dag i taget :).
 
Julafton
 
Julafton började vi fira hemma hos oss på morgonen med julklappsutdelning, Så Anton fick paket av mig och Jocke, vi hade faktiskt bara köpt 2 stycken åt honom då vi visste att han skulle få så mycket i alla fall :). Sedan fick jag och Jocke julklappar av varandra :).
 
Det är mycket paket åt Anton för hans gammelmormor och
gammelfarmor och farfar på Jockes sida har lämnat också :)
 
Eftermiddagen firade vi i Hornberga med pappa, farmor, syskon, faster m. familj och vår farbror. Vi var allt som allt 17 personer. Jag tror vi åkte dit så vi var där till halv två. Det första Anton gör är att krypa till granen och dra i alla paket :P. Han älskar papper och snören. För julklapparna brydde han sig då inte om :P. Men han fick mycket, jättemycket paket av hela släkten.
Vi åt mat, delade ut julklappar och firade pappa. Min faster hade en tomtedräkt med sig, så min kusin fick agera tomte. Trodde Anton skulle bli rädd, men han titta bara med stora ögon och sedan brydde han sig inte. Så det var ju bra, tror det var för att tomten är röd och Anton älskar rött har vi kommit fram till :).
 
Mot slutet så kräkte Anton ner tomtedräkten, så det blev pyjamas för honom då.
Hade en rolig dag som avslutades med pilkastning inne hos Pelle innan vi for hem och sov.
 
Juldagen
 
Upp tidigt idag med. Idag var det julfirande hos mamma :). Vi åt frukost och sedan åkte vi dit på en gång så vi hann vara där ett tag :). Kom dit och spelade lite spel och umgicks. Blev sedan mammas julmat (som för övrigt är godast) innan vi delade ut julklappar. Både Anton och vi fick en massa fint :). Efteråt blev det fika innan alla i stort sett skulle vidare :P. hehe. Men var roligt hos mamma med, ingen jul utan hennes mat och så :). Så tur det blir knytkalas nästa år :P. Så  man får lite av mammas mat :D.
 
Anton fick ha skjorta och väst på sig idag,
och tycker kortet på mamma och han blev jättefint :).
 
Annandag jul (idag)
 
Sov till nio idag inna vi gick upp. Märks att Anton också blir trött av allting vi är iväg med. Så därför bestämde vi att Jockes släkt skulle komma till oss idag, de kom redan vid tolv. Fikade och Anton fick julklappar. De var här till ca två. Då for vi ner på byn och handlade. 
 
Resten av dagen har spenderats här hemma, Ida med familj kom och hälsade på en vända. Nu är vi ensamma och ska mysa resten av kvällen.
 
De översta kortet är Antons alla leksakar han fått,
mittenkortet alla kläder han fick.
Han har fått så jättemycket fint och vi kommer ha roligt :P.
Några saker är barbapapa gåvagn, spargris, namnbokstäver m.m.
Nedersta kortet är lite av det jag och Jocke fick :).
Fritösen är ju lätt det bästa :P. Sen var det sängkläder, DHW säsong 3, presentkort,
spel,m.m.
 
Vår nya skoter :D. Bästa julklappen som vi köpte till oss :)
Långt inlägg jag vet men orka skriva flera :P.
Imorgon blir det Mora och bränna pengar :D
 
-Annelie-
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback