Onsdag

Tog ledigt från allt jobb idag. Hade en massa annat som skulle fixas. Imorse var jag på gymmet klockan åtta och träffade pt:n. Vi pratade mest mat, vad man bör äta, hur mycket och vad som är bra. Så nu har jag mycket mera kött på benen. Skönt. Så på måndag sätts det igång. Måste vänta tills jag får lön så jag kan handla. Så i helgen blir det att göra matlista och handlingslista. 
Därför passade jag på att äta en semla idag :P. haha, bra start.
Medan jag pratade mat med henne så passade Jocke på att träna. Jag ska nog träna på söndag om jag är pigg. Vill inte börja träna för tidigt.
Efter vi var klara på gymmet så for vi till Falun och fixade en sak. Var hemma därifrån tolv. Handlade lite saker så vi kan laga lasagne till middag.
Och nu har vi nyss sett på big brother, Jocke laddar hem avsnitt efter varje dag eftersom vi inte har tv11. Men det går bra det med.
Nu ska jag snart laga mat så den hinner bli klar innan Jocke ska iväg. Han ska och kika på innebandy ikväll. Tror jag stannar hemma.
Har även tvättid ikväll, ska tvätta två täcken åt mamma. Två dagars jobb kvar sen, sen  ledig i tre dagar. Har faktiskt fått en arbetsdag nästa vecka med, trodde inte det då det är lov och sådant. Men behovet verkar finnas i alla fall av vikarier :D. Tur man är på LAS-listan så man får mer jobb :D

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback