Mars, det går fort nu.

Snart sommar :D. Längtar tills solen börjar värma. Hela helgen har det blåst så mycket. Fick lov att ställa undan hälften av sakerna vi har ute, de blåste omkull. Det gjorde även soptunnorna, som tur var så åkte inget ur. Hoppas på att kunna ställa tillbaka allting snart.
Inatt har det vart en jobbig natt. Anton hade lite feber igår kväll och var gnällig, rosig om kinderna, lite snorig, dregglig och ville inte äta. Så jag tror det är en tand på gång. I alla fall så har han vaknat till och från inatt. Vid sex gick vi upp och han sover igen. Lite piggare är han idag, inget feber och åt lite frukost. Men glad och leker. Så när han vaknar och om han är pigg så åker vi på sångstund så han får leka av sig lite :).
Senare ska han kanske åka till sin farmor och sova där, hon vill så gärna låna honom, och vill hon de när Jocke är borta, så varför inte? Jag får sova ordentligt en natt då. Men får se, beror på lite om hon vill ha honom hos sig fast han är gnällig.
Åker han dit så ska jag åka och träna, skulle ha gjort det igår men var så trött så blev hemma. Men måste röra på mig igen, blev bara två gympass förra veckan. Men gick även promenader så känns ändå bra.
Seadn blir det soffan och tidig säng i alla fall, då hinner jag sova länge innan Anton ska hämtas imorgon. Saknar ju honom direkt han är borta från mig.
Annars i veckan ska jag nog till Mora på onsdag, måste in på HM och köpa en body jag suktat länge efter :P. Är ändå föräldramöte på brottningen på onsdag, så passar bra då :)
 
Drömmar man aldrig trodde skulle slå in gör det ibland ♥
Fick blombud i veckan, var från Jocke. Ibland kan han :)
 
-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback