Så var helgen snart slut..

Jag har haft så mycket för mig i helgen så har inte haft tiden eller orken att skriva. I fredags kväll blev det att vi for till Kans och Cathrine och hälsade på. De bjöd oss på mat, var mumma :D.
Vi var kvar där till framåt tolvsnåret, for sen hem och la oss. Jag var riktigt trött.
Vaknade ganska sent på lördagen, kändes helt fel, men som Jocke sa så hade vi absolut inget inplanerat för dagen. Var skönt det. Vid halv ett fick vi lov att åka och handla kattmat för den var helt slut. När vi gjorde det så pratade Jocke med Alvärn och då bestämdes det att vi skulle åka pulka. Sagt och gjort, hämtade Alvärn, hem och bytte om. Sen mot bjäkhill (backen kallas så). Var där och åkte en vända :D. Skitroligt :P. Ingen som skadades i alla fall. For sedan till Jennifer och Busk och sade hej. Väl där bestämdes det att vi skulle åka och sladda :P. Så medan de åt mat och barnvaktade klart så for vi tre och åt mat och kikade efter en bana på isen. Hittade ingen i Mora, så när vi hämtat Jennifer och Busk så satte vi av mot Vikarbyn, men den banan var inget bra och sladdsugna som vi var så gav vi inte upp. Utan vi för tillbaka till Mora och tankade. Nästa stopp blev Bynn. Och där fanns banan som den alltid gjort och väntade på oss. Vi hade skitkul ute på isen, åkte säkert tre-fyra mil :D. Kom hem vid elva och då var jag dyngtrött. Så däckade snabbt i sängen.

Vaknade tidigt idag, har hunnit med mycket tråksaker nu på morgonen. Och solen lyser så fint ute, så blir pulka idag med :D. Om det inte blir skridskor, får se vad vi kommer fram till :P. Så nu ska det planeras. Solo var med igår i pulkabacken och sprang av sig. Ska han även få göra idag.

Kanske kommer bilder sen :P. Om kameran får följa vill säga :D

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback