Underbart

Igår så for vi till Västerås efter vi vart i Bynn på dop. Vi kom fram dit vid nio. Träffade på pappa och satt och kikade med dem en vända. Har tusen kort på alla bilar vi såg, men orkar inte lägga upp mer än typ fem :P. haha. Vi hade det skitroligt i alla fall och ska lätt dit en hel helg någon gång :D.











Vi var i Västerås tills typ tre på morgonen. Var ju meningen att vi skulle sova i bilen tills imorse. Men istället så for vi direkt till Skara. Var framme där vid typ halv sex och sov i två timmar :). Eller jag sov inget då, utan sov på vägen till Skara medan Jocke körde :P. När vi vaknade så såg det svart ut på himlen, fast vi kollat upp så det skulle vara fint. Men var ut på yr.no och kikade, det skulle bli fint vid tio. Så vi for ut till sommarlandet och väntade på att det skulle öppna och solen kom faktiskt fram medan :D.
Vi hade en skitrolig dag på sommarlandet, var riktigt trevligt och mysigt. Sol och bad hela dagen. Har bränt mig som vanligt, men blir ju brun till slut.


Dom hade planterat in en massa karpar i sjön dom hade där.



Såg värsta piratshowen, de hoppade och gjorde massa volter ner i vattnet.
De hoppade från en mast som var 25 meter i luften!.
De var så duktiga och både jag och Jocke satt och garvade.

Det var läskigt att åka den där, men roligt :D.
Jocke vågade inte. haha

När vi for ifrån Skara så satte vi fart mot Gbg. Kom fram vid halv fem och checkade in på hotellet. Det enda vi gjort sen dess är att ätit middag och duschat. Nu ligger vi i sängen och kikar på tv. Vi somnar nog ganska snart båda två, är riktigt slut nu. Men tidig kväll är bra, då kommer vi upp i tid imorrn. Då väntar hotellfrukosten och Liseberg :D.
Har aldrig haft en sån underbar semester någon gång. Bara jag och Jocke. Underbart.

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback