Hejsan hoppsan, vi lever :)

Oj oj, vad tiden går fort. Hinner ju knappt slå på datorn nuförtiden :P. Vi har hunnit med så mkt sedan jag skrev sist. Vart på power meet i Västerås, medeltidsmarknad utanför Rättvik, badat, lekt hemma, träffat folk osv..
En underbar sommar förutom värmen, ja, jag klagar, har aldrig tyckt om 30+ och strålande sol. 20+ med sol och lite blåst passar mig bäst. Och Benny, han blir ju helt utslagen av värmen.
Idag kommer min man hem, han har jobbat i 14 dagar nu, så har vart själv med 2 barn så länge. Känner mi ganska sliten nu faktiskt. Värmen, en trotsig underbar Anton och försöka amma tar på krafterna. Men jag skulle inte vilja byta med någon :). Jag älskar det fast jag klagar.
I helgen så har det gått i 1, min syster är hemma från Arboga, så träffat dom, spelat spel och igår åkte alla syskon utom 1 som inte är hemma gokart. Bra att min pappa och Lotta kunde passa Anton och Benny så jag fick åka också :). Är ju så roligt.
Efter det for vi till Skattungbyn, där åt vi middag, färgade mammas hår och lämnade Anton :) Han ska vara där på kollo tills på torsdag förmiddag. Då kommer mamma, Anders och barnen hit och så åker vi vidare till Småland, de ska dit tors-sön och vi fick följa :). Ska bli roligt.Lång tid i bilen bara, får hoppas mina barn klarar det bra, men det tror jag nog. Passaten som Jocke haft till Norge kommer ju hem idag, så den finns det i alla fall AC i :). Annat är det med polisbilen som jag åkt dessa varma dagar nu, gammal bil och ingen AC. Som att sitta i en bastu, tur då att jag inte åkt mer än jag behövt.
Annars denna vecka så idag har jag städat, håller sig ju fint lite längre nu när Anton inte springer in och ut varje minut. Imorgon ska vi fixa och handla, ska grilla ett gäng på kvällen och onsdag blir det bvc, Borlänge och lämna hundar och hälsa på Jockes syster innan vi åker mot Falun på cruising. Ska även hinna packa innan så allt är klart på torsdag så man bara kan åka :).
 
Snart kommer min syster, hon ska färga mitt hår, ser ganska grått och tråkigt ut nu och är hon ändå hemma så kan jag ju få hjälp och slippa göra det själv för en gångs skull. Plus att tiden går så min man kommer hem ikväll. Längtar så efter honom nu. Hela 3 veckor ska han vara hemma nu, då är det värt att han är borta i 2.
 
Slänger in lite blandade bilder :). 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback