Benny 3 månader

Idag blir Benny 3 månader. Det fira vi med ett besök på Bvc och sprutor i låren. Sprutorna tyckte han inte om, han gallskrek, tur Anton var hos sin mormor. Han blirhelt bedrövad när Benny är ledsen här hemma, så vill inte veta hur han skulle reagera när Benny skrek så. 
Idag vägde han 5952g och var 64 lång. Han ligger under Anton på vikt men över på längden än så länge. Är så roligt att jämföra faktiskt. 
Däremot så har jag pch några fler vart fundersamma på att när Benny ligger på mage så vrider han huvudet bara åt ett håll och håller kvar där. Vill inte riktigt vrida åt andra hållet. Så det kika hon på där, kom fram till att han inte rör ena armen lika mycket som andra. Så har fått en läkartid att kolla upp det på, hon sa att det kunde vara svaga muskler och är det de så blir det sjukgymnastik för honom :). Han greppar ju och så på båda sidorna, men ena sidan kanske behöver lite extra hjälp. 
Amningen har vi även fått koll på efter svampinfektioner och bakterier. Sluta med en pencillinsalva på ena bröstet för det aldrig läkte. Men nu funkar det fint och jag njuter faktiskt. Är riktigt mysigt att amma.
Annars så är han lika nöjd som Anton var, sover hela nätterna utan mat, är glad och ler och pratar mot oss så fort han får tillfälle. Sprattlar på med benen som att han är redo att springa iväg. 
 
Kom även in på Anton lite snabbt, ska dit på 2,5 årskontroll i oktober. Han pratar ju inte, bara några enstaka ord. Han förstår det mesta man säger, men talet vill inte komma igång. Så det lät som att det blir remiss till en logoped i oktober. Det är bra att han får hjälp, dags för han att kunna göra sig mer förstådd och inte bara peka och säga där. 
 
Anton älskar Benny, så fort han får chansen så springer han till honom, det ska pussas och kramas.
Han vill gärna ha honom i knät och mysa. 
Lägger sig alltid bredvid honom närhan ligger i gymmet eller soffan. 
Så roligt att se, bara hoppas det håller i sig :P
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback