Längtar...

Tills tisdags nästa vecka. Då kommer min man hem, känns som han vart borta så mycket längre än en vecka bara.
 
Anton åkte till sin farmor igår eftermiddag, blev inget gym för Sandra kom och hälsade på och vi gjorde god middag, spelade spel och tittade på tv. Blev ingen tidig säng för mig, hon åkte hem vid halv tolv och då la jag mig.
Ingen sovmorgon heller :P. Vaknade halv åtta och undrade varför Anton inte vaknat ännu, kom fort på att han inte var hemma :(. Men kikade ikapp på Dicte som jag missade. Sedan fick jag något ryck och började städa. Så gjorde eld, startade tvättmaskin, vattnade blommorna och dammsög. Efter det gjorde jag frukost och kollade på farmen och Familjen annorlunda som jag också missade igår. Efter det hade jag fått varmvatten så tog tag i disken innan jag bytte om och for till gymmet.
Annica ringde innan jag for dit och sa att hon kunde komma upp med Anton senare. Det var bra tyckte jag. Så efter gymmet for jag hem och städade badrummet innan jag duschade, tog en långdusch och gjorde mig fräsch. Åt middag framför teven i lugn och ro. Började sakta lyssna efter en bil som aldrig kom tyckte jag :P.
Hann också med att skriva ut en massa bilder på Anton, har beställt så jag kan göra ett album om Antons första år. Så ska lära mig scrappbooking nu. Blir roligt att se vad det blir av det :P.
Vid halv sju, när jag nästan längtat ihjäl mig så dök Anton upp. Tror vi blev lika glada över att se varandra. Han ville inte gå ner från min famn. Men han var ju så trött, så var bara på med pyjamas, ge välling och borsta tänderna. När jag borstade tänderna så fick jag även faktiskt se in i hans mun och jodå, ser ut att vara i alla fall 3 tänder på g. Såg några prickar där. Får se när de vill komma ut. Stackarn, 3 på en gång. Eller såg jag fel? Ska kolla imorgon igen för säkerthetsskull. Får ju knappt kolla i munnen på honom.
Nu har jag sett farmen och ätit macka och the. Ska se ett avsnitt av Dr Quinn nu innan jag ska sova. Är lika trött varje kväll nu förtiden.
Imorgon blir det Mora och träffa Jennifer.
 
Att min Anton vart såhär lite är svårt att förstå ♥
 
-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback