Han kommer hem :D

Helgen har ärligt talat vart skit, både jag och Anton har vart förkylda, och försöka underhålla en Anton då är inte det lättaste, tur han lärt sig att leka för sig själv ibland.
Igår mådde vi lite bättre, så for faktiskt iväg på babysim, har vi betalat så vill jag då vara med :P. Och efter det spenderade vi resten av dagen hemma.
Idag tyckte Anon det var dags att gå upp fem, det tyckte inte jag, han vägrar somna om i sin säng, bara grinar, så tog in honom till mig, halv sex la jag honom i sin säng igen, det dög en halvtimme. Då var det bara att gå upp då. Så ät ganska trött nu, men ska vara vaken ett tag till, är ju farmen snart :P.
Har gjort mer idag än jag gjort dessa två veckor Jocke vart borta. Jag har hunnit med att stryka gardiner och en duk, dammat, diskat, gått med soporna (det är det tråkigaste som finns, men ändå det lättaste), försökt ge Anton mat (inget dög), bäddat rent i Antons säng och bara småplockat överallt. Så tråkigt men jag vägrar ha det stökigt hemma. Imorgon är det desto mer som ska göras. Nu ska det bli topp här hemma igen. Trivs inte med att gå runt här hemma och känna att det är saker som behövs göras.
Ska bara läga mig i soffan nu och se på lite tv och Dr Quinn. Sen går jag och lägger mig, för när jag vaknar nästa gång så är Jocke hemma :D.
 
Nu har min superbaby kommit på att om man håller flaskan själv
och lutar den lite uppåt så kommer det dricka :D
-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback