Kommer sakna dig Solo.

Idag åkte jag och Anton till Mora redan klockan tio. Destination Jennifer. Vi kom dit, snackade skit i soffan ett tag och bara myste på med en krypandes Anton som bara får höra nej just nu. Nej, förstår man hatar det ordet när man växer upp :P. haha. Men bara kämpa på, till slut lär han väl förstå det.
Jennifer skulle klippa sig, innan var vi in på Åhlens och handlade lite bebiskläder. Efter det så då for jag till mamma, som jobbade. Men Emilie var hemma i Mora, så gav Anton lunch där och sa hej. Skälet jag skulle dit för var att lämna Solo. Han ska följa med Emilie till Göteborg en vecka och efter det åker han till min andra syster i Arboga ett tag. I söndags så var jag så less på honom, han har börjat märka revir lite överallt hemma. Tror han är svartsjuk på Anton och jag får dåligt samvete för jag inte har tid för honom. Just nu springer jag bara efter Anton och kollar vad han gör liksom. Går inte att lämna honom ensam för en minut ens. Så då bestämde jag och Hillevie att han ska åka dit ett tag. Han ska få komma hem en sen igen. Men känner jag behöver en paus lite nu. Är svårt att få tiden till Solo och gå med honom och så när Jocke är borta. Så jag kommer sakna honom, men just nu är det bäst :). Och han kommer få det så bra där.
 
När Solo var lämnad och Anton ätit klart så hämtade vi Jennifer och for på Kappahl, mer bebiskläder :P. In på Willys och handlade hårfärg så jag har ett lager hemma nu :). Vidare på ÖB och handlade lite småsaker. Även duschdraperi, badrumsmatta och nya handdukar. Stod i badrummet hemma igår och ville förändra, såg gardinen som går i grått, så nu blev badrummet grått.
 
Hem till Jennifer och Busk igen, väntade på alla karlar. Jocke och Björne kom först. Så skönt att ha Jocke hemma igen. Busk dör upp en stund senare. Då bestämdes det att det blev China till middag. Det satt fint. Vi åkte hem efter det och har hunnit packa upp allting, lagt Solo och tittat på farmen. Bytt allt i badrummet också och startat en eld och tvättmaskin. Nu ska vi bara mysa i soffan innan sängen kallar.
Imorgon blir det öppna förskolan och ringa och anmäla mig och Anton till babysim :). Ida övertalade mig efter allt tjat och Jocke tyckte vi skulle vara med på det. Anton älskar att bada, så kan nog bli roligt :D.
 
Självklart barbapapa på Åhlens :P
Hemma hos mamma så tippade Anton ur vattenskålen för hundarna och badade i det.
Hade inga rena strumpor med så blev att handla och sätta på han på Kappahl.
De har även fått in nya onepiece och jag älskar Kappahls onepiece, så blev en till :P
Blev även en mössa på Åhlens, försökte få ett kort när Anton har den på sig,
men han var för trött. Så ni kan ju tänka er att han sitter fint och ler :)
Kommer sakna Solo, men han kommer hem igen sedan :)
 
-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback