Orkar man allt?

På sommaren tror jag alla är sega på att blogga. Man vill vara ute i solen och njuta. 
Nu har vi i alla fall flyttat, är förrådet och städningen kvar nu bara. Längtar så tills allt är klart och man kan släppa huset i Älvdalen. Det ligger trots allt och gnager i bakhuvudet. Samma med alla småsaker som man ska göra i nya huset, men det får ta den tid det tar. 
Jocke har bara en semestervecka kvar, sen åker han tillbaka till Norge i 12-14 dagar. Så då är det tillbaka till lite rutiner. Det ska faktiskt bli lite skönt, lite svalare och mörkare kvällar, höstkläder :). 
 
Anton går i stort sett hela tiden nu, full fart på honom hela tiden. Orden har sakta börjat komma också, mamma, pappa, och hans favoritord just nu där. Det sägs hela dagar, där,där, där och så pekar han :). Men det är roligt att han hör nu, för han är mer med på ett annat sätt. Något han däremot inte lyssnar på är ordet nej. Då flinar han bara och fortsätter göra allt han inte ska, dra i sladdar, klättar på allt, slå på bordet, hälla ut vattnet åt djuren osv. Han älskar att klättra, det ska klättras på allt hela tiden. Så ja, en vilde till pojk har jag, tur han är söt :P. 
 
Nu sover Anton, Jocke är på bio och jag ska titta på tv.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback