Wii, snart kommer mannen hem :D

I måndags så bakade jag bullar. Kände jag fick lov att få dagarna att gå tills Jocke kommer hem. Var och tränade på kvällen. Och träningen måste jag säga suger. Kommer inte ihåg när jag var såhär otränad och i så dålig kondition. Det suger så mycket och jag blir förbannade på mig själv för att jag är så kass.
Samtidigt som jag måste intala mig själv att jag vart gravid i nio månader och innan det var det hormoner och allt sådant skit. Kunde inte träna under dessa tider och när Anton väl var född så blev det livmoderinflammation och så får man inte träna på ca två månader efter. Men nu är träningen igång och det enda jag kan göra är att kämpa på och hoppas det bli bättre.
 
Vanilj och kanelbullar :).
 
Igår så blev det först föräldragrupp, kändes mycket bättre att gå dit då, lite lättare stämning nu. Efteråt tog jag en promenad ner på Mora och fikade med Jennifer. Tänkte gå hem, men började regna så mycket så blev bussen hem. Hoppade av på Willys och handlade lite och sedan så sluta det regna. Så på vägen hem gick jag en omväg, fick i alla fall ihop ca 5 km. Alltid något. Bakade mockarutor så frysen kan fyllas upp lite. Alltid trevligt att ha fika hemma när man får besök. Sandra kom och hämtade mig och Anton på eftermiddagen så följde vi med till henne och Mikaels nya boende. Så avundsjuk att inte vi ska flytta förrän om en månad. Var där till framåt nio då hon skjutsade hem oss. Då blev det sängen :).
 
Mockarutor
 
Idag vaknade vi vid sex första gången, Anton fick då mat och sen la vi oss och sov vidare till tio. Då när vi vaknade så ringde Jennifer och kom förbi. Hon köpte med mig frukost och vi såg på tv tills hon skulle åka och jobba. Då började jag städa, damma och dammsuga, diska och plocka. Skönt att ha det gjort. Mikael kom förbi och pumpade mitt däck också, var helt platt. Pyspunka och glömma pumpa= större pyspunka. Peter kom förbi och åt middag med mig. Efteråt så satte jag mig i bilen och for till mamma. Anton fick vara där medan jag åkte till Sandra och Mikael igen, hjälpte dom måla ett rum. Nu är jag hemma och kikar på tv och myser med en kopp the i soffan. Snart kommer mannen hem igen. Så skönt, i två veckor blir han hemma.
 
Haha, så söt när han äter :P.
Namnapparna jag beställde hem.
 
-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback