Wiho INTERNET!

Vi har äntligen fått internet till huset. Det roliga var att Jocke prata med Boxer idag och då sa de att det skulle bli inkopplat på måndag, men helt plötsligt började det lysa om modemet och nu funkar det :D. Så nu håller min man på att ladda hem alla serier och filmer vi missat :P. haha.
Annars så kom Jocke hem i måndags kväll, då har vi så fina vänner så Jennifer och Busk bjöd oss på middag hos dom, tacos blev det och sedan såg vi en Johan Falk film innan vi for hem och sov.
Tisdagen städade vi undan all skit här hemma och Jocke fixade det sista i datarummet med alla kablar och så.
Annars så har det inte hänt så mycket nu i veckan, vi var på nattbio och såg sista twilight i tisdags natt också och shit vad bra den var. Tur jag läst böckerna så jag redan visste vad som skulle hända :P.

Idag vaknade Anton fem och ville ha frukost, som tur var så somna han om igen och så sov vi till halv tio. Åt frukost och då fick Anton lunch, igår fick han testa spagetti och köttfärssås och idag ris och korvstroganoff och han tyckte om både. Bara slänger sig efter skeden :P. Nu har han nyss vaknat och vill ha mat. Så dags för mig att bli mamma igen och ge honom det han vill ha.

Tror även han började krypa när som helst, han vet vad han ska göra med benen, det är armarna som ligger efter :P. haha. De kommer nog de med snart. Han har slagit i huvudet två gånger när han försökt krypa och tappat armarna. Han blir ledsen men det går över fort. Lilla älsklingen har även fått två tänder. Ser så gulligt ut när han ler och man ser dom sticka upp. Han tränar även på att hålla nappflaskan själv, går bättre och bättre, men han tuggar nog mest på den när han håller i själv. Världens sötaste älskling är det.

Idag ska vi bara se på film och se ikapp allting. Kyckling till middag och fruktsallad till fredagsmys.
 
Här kläderna Anton fick i paketet,
är en mössa med också. Så fint så.
Lite stort än så länge men då har han något att växa i :).
Såhär vacker var Anton igår (de översta korten)
och så här ser han ut idag (nedersta korten).
Han kämpar på med flaskan som ni ser.
 
Nu blir det soffmys för nu är han arg på mig och vill ha mat ♥
 
-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback