Måndag

Haft en rolig helg, vi har spelat pingis, grillat, vart på kosläpp, fikat på kaffestugan. Ja, min helg i snabba drag :). Idag gick vi upp vid åtta, gav Anton mat och sen åt vi frukost själva. Vidare till Bvc och vägde och mätte Anton. Idag vägde han 3280g. Så nu går viktkurvan uppåt, såg jättebra ut tyckte hon :). Han var 52 cm idag, så växt 3 cm. går undan nu. Snart är han 15 och vi får stoppa honom från att vara ute och supa :P. haha. Nej, usch vad hemskt.

Efteråt for vi på Ica och handlade jordgubbar och grädde, det blev vår lunch. När vi kom hem så fick Anton mat och sen ligga ute i vagnen. Men shit vad det blåser ute. Han låg ute tills regnet börja ösa ner. Jag och Jocke har inte gjort mycket idag, tvättat två maskiner tvätt, så tvättkorgen är tom just nu. Annars så har soffan vart väldigt skön, men är ju inget väder ute i alla fall.

Just nu ligger Anton naken i soffan bredvid oss, han behöver lufta rumpan lite. Var så röd igår, men nu börjar han bli fin igen. Vi lär väl sitta här i soffan resten av kvällen. Ganska skönt med, är ganska trött. Säkert för jag vart dåligt, vädret suger och omställningen med Anton. Men måste säga att vi fått en underbart snäll son, han sover hela nätterna. Får sista målet mat vid elva-tolv och sover sen till sex-sju. Efter det sover han vidare några timmar till. Så underbart.

Han är ju så underbart söt :).
Första veckan tog vi kort hela tiden, men inte nu.
Vi måste bli bättre på det.

Imorrn far vi till Norge, Jocke och Björne är permitterade från jobbet (jag klagar inte, då får Jocke vara hemma ett tag till) så de ska till Nav och anmälsa sig. Så vi följer med på en biltur under dagen. Kan bli roligt att göra något annat än att sitta hemma :). Annars är det inget planerat på hela veckan. Ganska skönt det med. Ska väl städa och plocka lite här hemma någon dag.

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback