7 år, 4 veckor, tiden går fort

Känner att datorn ligger väldigt långt borta på dagar. Njuter av solen för fullt.
Har haft en underbar helg med fint väder, grillning och cruising. Började dagen igår med lite städning och ta det lugnt här hemma. Vid halv fem for vi till Alvärn och Camilla och grillade med dom. Var där några timmar innan det var dags att rulla mot Orsa. Där var det cruising. Började med att lämna Anton med sin mormor (haha, bara för att mamma), hon skulle ta honom några timmar i vagnen medan vi cruisa runt.
Vi for iväg och träffade folk och kikade en massa. Var riktigt roligt. När mamma ringde och vi skulle ta Anton hann vi ha honom i några minuter innan vi lämnade honom till sin morfar så fick han åka där ett tag. När dom ringde var det dags för mat. Så for bort från allt folk en stund och bytte blöja och gav han mat innan vi fortsatte kika. Hillevie, Stefan och Lisa åkte med oss en bra stund också. Björne såg man väl till då och då :P.
Anton sov så fint hela kvällen utom när han ville ha mat. Vi kom hem först vid två.

Vid fem vakna Anton och ville ha mat, det fick han och så sov vi alla vidare till nio. Ingen sovmorgon här inte :P. Men är pigga i alla fall. När jag gick upp så stod det blommor på bordet från Jocke och Anton :D. Jag och Jocke har vart tillsammans i 7 år idag. Helt sjukt hur fort tiden går.

Och igår blev Anton 4 veckor. Känns som det var igår man kom hem från BB. Han är fortfarande lika snäll. Gnäller lite mera för han har magknip till och från. blir nog hård i magen av ersättningen men blandar i messmör så hoppas det släpper snart.

Jag sitter nu och skriver ut kort. Har ju tagit så mycker på Anton, tror aldrig jag knäppt så mycket kort. Och på alla så sover han nästan :P. Men skriver ut i ett fotoalbum så man har lite i alla fall. Resten av korten är på datorn och bärbar hårdisk. Tur de uppfann digitalkameror.

Sen ska jag ut i solen och njuta. Anton ligger i vagnen och sover, somna om efter maten.


7 år med dig. Fler ska det bli.
Älskar dig ♥

Att 4 veckor kan gå så fort.
Att något så litet kan betyda så mycket.
Går genom eld och vatten för dig. ♥

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback