Gott nytt år :D

Sista inlägget för i år. Imorgon åker vi iväg med kompisar och firar nyår. Allting står packat i hallen. Och jävlar vad saker Anton ska ha med sig. Och vi, plus två skotrar. Men det kommer bli roligt. Bara roligt folk som ska med :). Så det är ju bra.
 
I torsdags var vi till Mora och shoppade. Hittade lite till oss alla :). Det mesta var inte på rea :P haha. Igår invigde vi fritösen, snacka om skillnad på att göra klyftpotatis i ugn och fritös. Så mycket godare nu. Vi var även ut och åkte skoter en vända. Anton fick ligga i en vagnöverdel på släden. Han somnade och sov hela tiden :P. Kan inte bli bättre.
Idag har vi packat och fixat för fullt. Anton har haft en gnälldag med lite sömn. Säkert hans tredje tand som jävlas med honom. Nu ligger han i soffan bredvid mig och halvgnäller, ska se om han vill sova, för välling, ny blöja och tandborstning är klart.
 
Imorgon går vi upp tidigt så vi kommer iväg i tid. Har faktiskt inte så mycket mera att skriva just nu. Kommer väl kort och sådant från nyår nästa år :D. Hoppas alla som läser får ett underbart nyår :).
 
  -Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback