Ensam

Har vart en helt underbar helg med Jocke. Det enda som fattas är vår bebis. Halva tiden kvar snart, känns som en evighet. Idag var vi ner på julskyltningen och kikade en vända. Tänkte bara ner och kika snabbt, men träffade på Sofie och Johan där så blev en vända på kaffestugan också. Fick med mig en mjukisdess och leggings hem. Hade kunnat vara kvar och kika där ett tag till, men ville samtidigt hem eftersom att Jocke skulle åka. Blev en film när vi kom hem, nu är det jul igen. Älskar julfilmer och lär nog bli en varje helg fram tills julafton :).
Jocke har nu åkt, jag for hem till mamma en vända men är hemma igen nu.

Känner mig ensam, lämnad i sticket, vill bara att han ska få ett jobb hemma så han kan sova bredvid mig varje natt. Nu sover han borta fyra nätter och hemma tre. Är hemma tre dagar och borta fyra. Eller ja, vi får två heldagar tillsammans, fredag och lördag, men nu blir det bara lördag för jag jobbar fredagar. Tycker det är riktigt tråkigt och saknar honom direkt han går utanför dörren.
Förut tyckte jag det var bra att han jobbade borta, men då åkte han måndagar och kom hem torsdagar. Nu försvinner liksom en hel natt till. Kanske för att vi väntar bebis som jag vill ha honom hemma. Men det är annat som spelar in med. Men vill inte gå in på det här då det bara blir massa snack på en gång.
Men bara att acceptera att han kommer jobba borta ett tag till.
Kommer fortsätta känna mig ensam och övergiven i alla fall.

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback