Tur och retur borlänge igen

Sex imorse gick jag upp, inte roligt, men ändå skönt. Fixade mig och åt frukost. Gick med hundarna och for med dom till Hillevie, vidare och hämtade Peter. Så for vi mot Orsa och hämtade Petter. Sen mot Borlänge igen, Peter gjorde lasergrejen igår och idag var första kollen. Följde med idag med, ville in på Gina och kika :P. Peters koll tog fem min. Så halv tio var vi på Kupolen, de öpnnade tio. Jaja, bara vänta då. Men passade på att gå in på ICA och handla till middagen idag. Var in på Gina och handlade en väska, linne, bh och 3 trosor. Gud vad jag vill ha Gina här i Mora :D. Älskar den affären. Kanske tur den inte finns här :P.
For hem och var hos Hillevie strax innan tolv, då ser vi Solo och Ina (Hillevies hund aka Solos dotter) sitta ihop!!. Fan då, Ina ska inte ens löpa nu och de är för fan släkt. Jaja, Hillevie ska ringa veterinären på måndag så Ina får sprutor och så delar vi på kostnaden.
Tog mina hundar och Peter skjutsade hem mig. När jag kom hem så kom pappa, då kom även Peter och Petter in och fikade lite. Och så kom Mikael och Sandra. Fullt hus med andra ord. Fick min försenade födelsedagspresent av pappa (jag fyller i september). Så nu kan jag gå på marknaden i helgen :D.
När de hade åkt så städade jag kylskåpet, diskade, skrev timrapporter, gick med soporna och donade på lite.
Nu sitter jag här i soffan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Klockan är bara halv tre, ingen idé att börja med maten nu för när Jocke kommer hem så ska han iväg och lämna mina timrapporter och hämta bildelar. Så kan börja med maten då först. Idag blir det ris och kycklinggryta. Längtar tills middagen :D.

-Annelie-

Kommentarer
fia säger:

vill se shoppingen ;)

2011-05-05 | 15:31:27
Bloggadress: http://ilovemyshoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback