Regn

Vaknar av att Jocke säger hej då imorse. När jag väl kommer upp ur sängen trodde jag han hade hunnit åka så jag inte fick prata med honom innan. Men som tur var så gick han bara med Solo. Så kunde prata lite med honom innan han for iväg. Han skulle följa en kompis till Borlänge och kika på en bil.
När jag väl släppt iväg honom så hoppade jag in i duschen och gud vad skönt det var. Vaknade till ordentligt då. Åt lite frukost och kollade på en fyra för tre. Men hade så tråkigt när jag satt här så bestämde mig för att jag ville göra något annat.
Tog en lite längre promenad med Solo i regnet, var bara att sätta på sig gummistövlarna och ta med paraplyet. Men var mysigt att gå i regnet. Svalt och skönt. Var fortfarande rastlös när jag kom in så satte mig vid Jockes dator och gjorde iordning min skiva som ska brännas nu. Tror den blir ganska bra.
Fortfarande rastlös efter det så gör lite fint hemma, diskar, tömmer kattlådan, går med soporna, rensar kylskåpet, tvättar och donar på.
Nu ska jag snart hänga tvätt, vika tvätt och bädda sängen. Sen kan det få bli vilodag. hehe.
Men bara Jocke kommer hem om en stund så ska vi bränna skivan och sen fara till Orsa med Viktor och spela lite pingis. Var ett tag sen, så blir nog roligt.

Nu börjar saker och ting hända. Läs min andra blogg.

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback