Så fint :D

Under jul har det vart fullt upp här hemma. På julafton var vi till mamma och firade jul, älskar att fira jul där. Då känns det verkligen som julafton trots bristen på snön :(. Juldagen var vi till Falun och hälsade på och annandagen var vi till farmor och firade.
På annandagen började vi måla sovrummet, det blev färdigmålat i tisdags, blev så snyggt så. Köpte en byrå på jysk och en garderob av en kompis. Har aldrig haft ett sånt snyggt sovrum alltså. Skönt att ha det färdigt.
De senaste dagarna så har det var att möblera i sovrummet och flytta kläder från garderoben i hallen uppe in till garderoben i sovrummet, sorterat sängkläder, gardiner och flyttat dom. flyttat skor. sorterat alla mina ljus och slängt. Har rensat ur det blivande barnrummet så vi kan börja på där snart. Är ju bara fyra månader kvar tills den lille kommer :D. Nu längtar vi som bara den.
Så nästa projekt är att tapetsera barnrummet och sedan fara på IKEA, vi ska ha en ny tvbänk till vardagsrummet och även ett skåp som alla dvder kan stå i. Nu står som bredvid teven bara. Men det ser bra ut det med. Ska även ha en lång hylla till sovrummet och en tavla ska sättas upp där inne. Väntar även på teven som vi beställde i tisdags som ska upp på väggen i sovrummet. Hoppas på att den kommer ikväll. Var gratis hemkörning :D. Annars får Jocke sätta upp den nästa vecka när han kommer hem från Norge.

Imorrn är det nyårsafton, känns ju inte som det. Men Petra, Sofia och hennes pojkvän är på väg hit nu, så blir en rolig helg i alla fall.


Ena delen av sovrummet, dåligt ljus men ni ser ju lite.

Andra sidan. Snyggt va? hela rummet blev större och ljusare med ny färg och annan möblering.

Vår garderob i hallen, nu kan man gå in i den. Och vi fick in allt vi ville där.

-Annelie-

Kommentarer
Vendela säger:

Hejsan,

så kul att du ska tapetsera lite! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Maila mig på [email protected] så berättar jag mer!

/Vendela

2012-01-02 | 17:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback