Lucia

Idag är det lucia, bara elva dagar kvar till julafton :). När julen närmar sig så blir jag som ett litet barn igen. Längtar, pyntar och bakar. Nu har mamma bakat det mesta här hemma, för jag köpte ingredinser, men har hjälpt till med en del och till helgen så ska jag och Jocke baka knäck, julnougat, kolagodis, bygga pepparkakshus och sen får jag se om vi testar ischoklad igen, blev så misslyckat förra året :P.

Annars så var jag till Falun i torsdags, allting såg bra ut på det ultraljudet med, så det var ju bra :). Nu längtar jag bara tills han är här. Halva tiden kvar, känns som en evighet. Jag menar, det är december nu, och han kommer inte förrän i slutet av april och lär med största säkerhet bli en majbebis.

Just nu så står allting stilla här hemma, behöver vika all tvätt som ligger i soffan, tömma diskmaskinen och stoppa in den, ta in posten, ta ut soporna m.m. Men orkar inte. Vill bara att Jocke ska komma hem nu. Men det gör han imorrn så det är ju bra. Då kanske det händer lite mera här hemma. Men fick reda på att jag har jobb efter jul med, får fortsätta ett tag till i skolan, alldeles perfekt.

Nu blir det tvtittande innan mamma hämtar mig och vi ska på kalas hos min bror som fyller år idag.

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback