Mycket som händer.

Det händer saker hela tiden den senaste veckan. Har jobbat först och främst. Men har även vart till Rättvik på Classic Car Week. Var först dit och kikade på lördagen, sen måndagen och sa hej till pappa och kikade lite innan jobbet. Tisdagen for jag dit och kikade med. Rolig kväll. Onsdagen åkte jag Impala med Emma och hade skitroligt. Har aldrig haft så roligt tror jag :D. haha, fy fan vad vi höll på. Kan ju saga att kvällen sluta med att vi lifta hem för att chaffisen hade åkt hem. :P. Roligt var det i alla fall. Tänk om alla kvällar kunde vara så.
Igår körde jag en Bel Air. Kvällen började bra, slutade dåligt.
Idag var jag och Jocke till Falun. Det gick bra tror vi. Nu har vi ett besök kvar där, sen blir det att vänta. Funkar det inte så blir det att börja om.
Innan vi for därifrån så var vi och åt pizza i Falun. Tänkte fara direkt hemåt. Men var in till Rättvik en vända. Slutade på travbanan och kika på bilutställningen och så. Åkte pappas galaxi dit och nu har vi fått låna hem den. Han och Lotta hade redan två bilar till att ta hem och en husvagn. Så vi får ha den tills imorrn i alla fall :D.
Vi kom hem för en stund sedan och ska se en film nu och äta varma mackor. Klockan åtta ska vi se postkodskampen, Sandviken gick vidare förra veckan. Så hejar självklart på dom :D.
Annars så har jag väligt ont i magen efter att de grävde runt i den imorse. Får se om det förhoppningvis lugnar ner sig. Blir nog att åka en vända med galaxin i alla fall, behöver bara sitta i en bil ikväll i alla fall :).
Så för 6:e dagen så blir det Rättvik :).

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback