Måndagen

Måndagen var sådär, vi blev väckta av katten halv fyra på morgonen för då skulle hon börja föda. Så var i stort sett vakna från det. Skjutsade iväg Jocke så han kunde åka och jobba vid sex tror jag det var :P. Åkte hem och tänkte lägga mig i soffan tills jag skulle ringa lite samtal. Men det fick jag inte, för fick agera barnmorska åt katten :D. hehe. Sista ville inte komma ut riktigt, så fick hjälpa till där. Men gick bra, till slut så fick hon sista kattungen vid halv nio, det blev sammanlagt fyra stycken. De är så söta så. Ni får se kort sen.
Efter det så satte jag igång att ringa samtal, ringde veterinären så Solo fick salva mot skabb. Ringde vårdcentralen så de skrev ut nya recept till mig mot pollen. Klädde sen på mig och gjorde så jag såg fräsch ut, för var dags att åka ner på spanskgården och gå på arbetsintervju, den gick bra, har nu sommarjobb och skolas in redan nästa vecka så jag kan jobba extra fram till sommaren :). Det tycker jag om.
Efter det så träffade jag Jennifer och vi var och tränade, stod på crossen en stund och sen körde vi bodycombat. Var skönt att få träna lite. Åkte till Jennifers jobb där hon piercade mig. Blev näsan och ett till hål högst upp på örat. Blev så fint så.
For sedan hem och kikade till kattungarna. Lade mig i soffan för fick migrän, var på väg att spy några gånger och spydde en gång. Usch vad jag hatar migrän. Men gick över ett någon timme. Blev inte att träna några hockeykillar eller småbarn igår, utan blev mcdonalds till mat, kände jag behövde få i mig något för att migränen skulle försvinna helt. På mcdonaldsparkeringen träffade jag Marina, så vi snackade minnen och satt och garva :P. Jennifer kom även förbi hemma en vända och kikade på kattungarna. 
For hem och vilade en stund till efter maten, Cathrine och Mickan kom förbi en vända och kikade på kattungarna, vi spelade även ett spel och hade det trevligt.
Sedan blev det sängen för att få bort allting av migränen som hade övergått till huvudvärk.

Det var min måndag :D. hehe.


Här ser ni näsan :D. Blev så fint och har inte ett dugg ont som tur är :)
Örat syns inte så bra, men kollar ni noga så ser ni två prickar där uppe :P

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback