Onsdag, börjar sent. :)

Trots att jag börjar jobba halv ett idag så vaknar jag sju. Ingen idé att sova bort förmiddagen tycker jag, så jag gick glatt upp. Men jag gjorde mig en kopp the och satte mig framför tv3play. Jag gick och la mig tidigt i måndags kväll, så missade hollywoodfruarna. Så såg på det imorse. När jag sett det så klädde jag på mig. Efter det satte jag igång att städa. Det jag gjort är:

- Tvätta 2 maskiner
- Hängt tvätt
- Diskat
- Dammsugit
- Tömt kattlådan
- Bäddat sängen
- Gått ut med soporna
- Lagt ut mer anmälningar på hemsidan till wasacupen

Det jag har kvar att göra idag är:

- Vika den torra tvätten
- Jobba
- Träna

Börjar som sagt jobba halv ett, det är jag som stänger idag. Men tror sista skulle gå hem vid halv fem, så är inte så många timmar att jobba. Men jag har tid till sex. Så märks hur det blir när jag kommer dit. Efter det så ska jag träna, kör ett expresspass idag, börjar halv sju. Så är hemma till åtta ca, då blir det duschen och sen blir det att sova. Det är hela min dag det :D
Roligare än så blir det tyvärr inte.

Igår kväll kom Jennifer och hälsade på lite, vi pratade om påsk, verkar som det blir Sälen med en massa roligheter att göra. Ska prata med i helgen med alla som ska med och så. Jocke hade pratat med Kans igår, så blir att vi bor i hans stuga då.


Glömde visa mina skor jag fick hem förra veckan.
Här är de, snygga va?
Längtar som den till våren och sommaren.

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback