Allergi.

Inatt har inte jag sovit något, det har vart varmt och svettigt att ligga bredvid Jocke inatt. Hade de haft en soffa här hade jag tagit täcket och lagt mig i den. Och till råga på allt känner jag av min allergi som bara den. Är snorig, kliar i halsen, kliar överallt, ont i huvudet och trött.
När Jocke åkte till jobbet sov jag lite till, vaknade vi åtta och mådde ännu sämre, så bestämde mig för att ta en sängdag, men kunde inte sova, vaknade till och från hela tiden, så när mamma ringde tolv gav jag upp och steg ur sängen.
När jag pratat med mamma gick jag till ICA och handlade lite. Hem och drack en drink, satte mig i en fåtölj och satt där till tre. Tog ett bad och proppade i mig dubbel allergi medicin. Sen teven igen, nu är jag dyngtrött igen, för tabletterna jag äter, en biverkan på dem är trötthet och med tanke på att jag tod dubbel dos så lär jag nog sova gott när jag lägger mig sen.
Just nu väntar jag bara på att Jocke ska komma hem och kramas med mig, men dröjer två timmar till.
Så länge får jag ta täcket och kuddarn och lägga mig på mattan i vardagsrummet, den är tjock och mjuk, så det får duga som soffa.
Skitväder är det här också, så kan inte ens vara ute i solen, men tror det skulle bli bättre imorrn. Får hoppas på det då.


I brist på annat :D

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback