TRÅKIGT!!

Har haft så fruktansvärt tråkigt idag!. Gick upp vid nio, gick en promenad med Solo, gjorde frukost och la mig i soffan. Sedan har jag i stort sett legat där och halvsovit fram till två. Vaknade av att jag fick jobb imorrn, så ska jobba mellan 07:00 och 16:00. Perfekt.
När jag äntligen tagit mig ur soffan så fick jag ett ryck faktiskt, gick med Solo igen, tog upp all torr tvätt, hämtade posten, diskade, dammsög. Så nu ska jag titta på unga mödrar och vika tvätt samtidigt.
Ska försöka plugga lite idag också, har två uppgifter kvar, sen är det slut!. På torsdag är jag undersköterska och färdig med skolan. Hur bra är inte det? Är stolt över att ha klarat det faktiskt då jag varit nära att hoppa av ett x antal gånger.
Detta året har de att alla som klarat minst G i alla kurser man läser till undersköterska får ett diplom av något slag, fattade inte riktigt. Men för att jag ska få det diplomet så måste jag lämna in mina gamla betyg och visa att jag klarat de kurser som jag tog bort.
Har nu letat som en idiot efter mina betyg, men hittar bara högstadiebetygen!? Och jag brukar ha koll på de, men ringde till skolan och de var så snälla så, de skulle skriva ut betyg som jag kunde hämta i expeditionen på torsdag :).


-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback