Störd AB!!

Jag hatar att göra grupparbeten i skolan, det är det absolut värsta!
Jag försöker få tag på en hälsoplan som vi ska läsa igenom, den får inte vara i rättvik, mora, orsa eller älvdalen. För de har andra grupper. Jag har ringt till Malung och de hade ingen, nu försöker jag få tag på en i Örebro. Men hon var på sammanträde, men när jag ringer en i min grupp och ber om hjälp (i torsdags när alla i gruppen pratade så sa vi att alla skulle hem och kolla) så säger hon att hon har då inte tid att göra något, men det jag hittade, det dög då inte! Nej, men då kan de för fan göra det själva då!! Idioter! Och inte har jag hört av någon av de andra i gruppen. Störd AB!! Ska mejla min lärare och fråga om jag får göra det själv för jag är sjuk och har så mycket just nu. Hata hata hata grupparbeten!

När jag ändå håller på att skriva kan jag klaga lite till på min grupp! Vi ska göra ett studiebesök någonstans som vi ska välja tillsammans, men får jag vara med och välja? Nej, de körde över mig totalt!

Och jag är den enda som jobbar just nu, men kan de anpassa sig efter hur jag jobbar när vi ska träffas? Nej, det kan de inte, jag ska åka till dem på min lunch och se vad jag hinner med!

Nu skiter jag i det här grupparbetet!!

-Annelie-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback