091028 - 144:ans era är slut -

Onsdag idag, men tar dte från början.

Lördags gick jag och min kära sambo upp tidigt, han skulle och kolla på innebandy, det var företagscup, men han kunde inte vara med för han hade fortfarande ont i knät.. Det tyckte han var synd. Första matchen började halv tio och slutade kvart över. Då for vi till badhuset, ett tag efter det kom Milena och Conny. Så badade vi en stund. Kunde inte bada så länge, för kvart i tolv börjdae nästa match och Jocke skulle dit. Då gick vi andra upp med. Jag åkte hem och väntade på Ampe, hon skulle komma för jag skulle klippa Mysans klor. Hon kom vid halv två, klippte klorna och efter det så skjutsade jag min bror till Willys, för hans bil är trasig och han tog sig inte. Jag for sedan till Jocke och kollade på den sista matchen, sedan for vi och åt mat med Kans, Busk, Glenn och Björne.
Efter det for vi hem. Hade ingen aning om vad som hände på kvällen, men vi ville göra ngt roligt. Sluta med att vi hämta Ahlvärn och så förfesta vi lite här och sedan gick vi till Wasa, var den roligaste kvällen på länge. Min kära sambo blev alldeles lagom full så jag slapp ta hand om honom. Sådana kvällar gillar jag. :)

Söndagen gick vi upp tidigt, eller ja, tjugo över åtta. För nio skulle vi åka till aquanova med min bror Viktor och Milena och Conny. Kom hem därifrån vid fyra tror jag den var. Då blev det lugnt resten av kvällen för min det. Skönt. Jocke däremot åkte till Orsa med Mikael och fixade 855:in.

Måndagen trodde jag skulle bli lugn, men inte då. Men jag vakna först vid halv tio. Gick upp och fixade, tog det lugnt bara. Sedan ringer telefonen, jag skulle vaccinera mig mot svininfluensan då, så skulle till Orsa, ringde MIkael, för han skulle med och Jocke likaså. På morgonen där fick jag för mig att skruva ihop den nya tv-bänken, så när dom kom då vi skulle till Orsa så lasta vi ut den gamla i bilen och for med den till återbruket. Så nu är jag av med den. Vi tog även med oss 144:an till Orsa, för den tiden är förbi nu. Kommer sakna den, för har bara bra minnen med den, förutom alla gånger den gått sönder då, men det kan man skratta åt. :D Vi åkte till pappa, lämnade 144:an, skjutsade mig till vårdcentralen, så åkte Mikael och Jocke vidare till verkstaden och kollade GPS:en. När jag vaccinerat mig så gick jag till dom. Då hade de släckt GPS:en. Så nu lyser det ingan lampor i bilen. :)
Väl hemma så blrjade vi kolla besiktningstid, fick en på tisdagen, var bra det.
På kvällen tyckte jag det såg förjävligt ut här hemma så jag började städa. Jocke kallade mig knäpp, men jag tycker han skulle sagt jag var snäll, för medan jag städade fick han ligga i soffan och glo :P Hur snällt är inte det?
Så vid halv elva så var lägenheten topp trim igen, hann till och med möblera om lite. :)

Igår besikta vi bilen, blev två tvåor, men fick i alla fall köra lagligt. Jag blev även sjuk, ont i huvudet och mådde skit rent ut sagt.. Men jag åkte ändå och tränade box klockan sex, men skulle nog inte gjort det, trodde jag skulle dö. Kom hem vid kvart över sju, då hjälpte Jocke mig i säng, men jag fick honom att lova att väcka mig till nio, då börja ju DHW, men halv tio vakna jag, då var han inte ens hemma. Haha, då hade han åkt vid åtta för att hjälpa Mikael ta en bil till Mora, men han hade ringt mig tre gånger vid nio, men jag vaknar inte ens av en jordbävning. :D Så då fick jag se andra halvan av programmet i alla fall. Sedan sängen.

Idag vakna jag vid halv åtta, pigg och alert. Gick upp på en gång då, så nu på morgonen har jag dammsugit och bäddat sängen. Sedan bara tagit det lugnt. Om en timme kommer Mikael hit så ska vi hämta escorten som han och älskling besikta imorse, hämta pappas tjej på tåget och åka till Orsa. För Mikael ska kolla på tvåorna som blev på 855:in igår. Så ska han fixa dem, sedan imorrn ska jag besikta den igen. Och sedan ska den säljas!

I helgen ska jag vara chaufför då, Jocke och Kans har redan börjat göra planer. Så Jocke uppdatera mig nyss. Jaja, det märks hur det blir med dem planerna, känner jag dom rätt så kommer det nya planer imorrn :D

Nej, nu ska jag kolla på DHW, betalade 19 kr för att få se det på datorn. haha, men jag kan inte missa ngt, så det är ju lätt värt 19 kr!!

-Annelie-

Kommentarer
Jocke säger:

Hej snutt, undrar bara var du fått GPS ifrån?, nån som har vi väl inte =P.. kan de vara så att du menar ABS:en?.. du är väl för söt du snutt..



älskar dig

2009-10-28 | 23:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback