090123 - Duktiga jag -

Måste bara säga först att jag bara blir smalare & smalare =) Förra veckan tog jag upp alla mina kläder från förrådet, de som vart för små förut, varav jag kunde ha ett par jeans som jag inte kunnat ha på över två år =) Vadå roligt :P Sedan rensade jag även min garderob, typ sju par jeans som var för stora. haha, varav jag inte använt alla.

Idag har jag vart duktig, trots att jag inte sovit inatt heller. Gick upp vid elva, då jag kommit underfund med att det inte blir ngt mera sova. Vid ett hade jag klätt på mig, sminkat mig och fixat håret, lr rättare sagt satt upp luggen i hårspännen och sedan satte jag på mig mössan. Den mamma tyckte var så ful när jag använde den förra året, men denna vinter har hon inte sagt ngt xD. Tog mammas bil till Mora, satte på min telefon igen eftersom jag var så duktig igår och slog in fel pinkod tre ggr. xD Men har märkt att nu när jag sover så dåligt så har jag fått jättedåligt minne :( Så jag har fortfarande inte kommit på den gamla pinkoden. Men förhoppningsvis kmr jag komma ihåg den nya.

Sedan tog jag bussen till Orsa med min kära Solo :P Gick från busstationen till ICA, handla lite mat och onyttigheter. Så gick jag hem. Så Solo har fått en lite längre promenad idag så nu är han trött, ligger i soffan och gosar. Så söt så. Men tror han saknar en viss person :(. Nu ska jag städa min lägenhet, diska, lägga undan lite kläder, bädda sängen, kanske dammsuga, rensa kylskåpet, och lite småplock. Ska faktiskt göra middag idag, soppa och baguette. Kanske inte så nyttigt, men är ngt i alla fall. Har inte ätit ngt idag.

Senare kanske Ida kmr, då blir det filmkväll, så jag har köpt lite chips idag. Måste ju få unna mig lite gott. På måndag börjar jag jobba i skolan igen :D De ringde igår och sa att jag får vara där i två veckor till att börja med, det ska bli roligt. =)

Jag som skjuter med Jockes. Vi var på skjutbanan och testa, var fan ganska svårt, men kul.

Saknar detta så mkt,
var riktigt roligt denna dagen,
sköt för första gången i mitt liv,
trodde det skulle göra så ont,
men det gjorde det inte =)
Skoterturerna är oxå ngt jag saknar,
kmr ihåg den gången vi var ute och åkte,
och skulle upp på ngt berg,
skotern tippade,
jag satt bak och blev jätterädd,
så slutade med att jag gick upp
och ner för den värsta delen xD
Men var riktigt roligt,
grillade korv.

- Saknaden är så stor efter dig,
Jag behöver dig forfarande. -


Ska bli skönt att gå och prata med en på onsdag,
kanske kan rensa ur mig en massa som gör att  
jag inte kan sova på nätterna.                                    


Nej, dags att gå och fixa lite tror jag.


// A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback