090414 - Hoppet är det sista som lämnar människan, men även det som är tyngst att bära -

Skral uppdatering på bloggen som vanligt, men men, shit happens.

Fredag : Då var vi hos Nordin och spelade Guitar Hero ett tag och sedan blev Jocke chaffis till Nordin och Otto och jag följde med, de fick för sig att de skulle till Särna en vända, så vi for dit. Väl där så åkte vi först på OK och köpte en porrtidning till Otto, jag köpte den, för han våga inte själv. xD Sedan blev det att äta pizza och sen hem. Hehe. Jag och Jocke for hem till honom då och hyrde en film och kikade på, sedan blev det att skjutsa Nordin och Otto till Särsjön, där det var pubkväll. Jag kommer inte ens ihåg att vi släppt av dem, för jag var så trött så jag somnade på vägen dit och vakna av att Jocke sa att vi var hemma. Då var klockan halv tolv, så vi gick och la oss tills vi skulle hämta dem. Jag vaknade sedan klockan tre av att Jocke kom och skulle lägga sig. Då frågade jag om vi skulle hämta dom nu. Men då hade han redan gjort de. Jag frågade varför han inte väckte mig, och Jocke sa då att han trodde han gjort det. För jag hade då sagt att jag inte villa följa. xD Så, som vanligt har man pratat i sömnen. Haha.

Lördag : Gick upp vid halv tio, kökade frukost, for sen till Bude med Jockes pappas släpvagn. Sen for vi hem och duschade och fixade en massa. Vid fem gick vi till Jockes mormor och sa hej en vända. Vid sju åkte vi ner på Bynn till Nordin. Ida, Jonas och m.fl. kom dit oxå. Vid elva skulle wäsabussen komma och hämta dem. Men vid kvart i tolv gav vi upp och fixade skjuts hem då bussen inte kommit. Så käka jag och Jocke lite, jag började må illa så gick och la mig. Strax innan jag la mig så kom Jimmy, så Jocke fortsatte festa med honom. Vid halv fem kom han och la sig tror jag. xD

Söndag : Gick upp vid halv tio då med, for ner på Bynn och hyrde en film och hämta saker hos Nordin som vi hade lämnat där. Sedan for vi hem till Jocke, kollade på filmen och åt lite. Tog det allmänt lugnt, duschade sedan och packade ihop våra saker och for sedan till Enviken, lr först tog vi Jonas bil ner till Mora och lämna den. Sedan på kvällen blev det att träffa Petra och Urban. Satt och snacka skit och hade trevligt. La oss vid halv ett tror jag.

Måndag : Vaknade vid sju, men gick upp vid åtta. Tog det lugnt hela dagen, åt lite korvstrganoff och ris innan vi for hem till mig. Vid fem var vi hemma. Då packade vi upp och sen gick vi och handlade lite. Sedan blev det teven resten av kvällen.

Tisdag : Jocke for till jobbet vid sex, jag fortsatte sova. Jag gick upp vid halv elva, klädde på mig och gick till mammas jobb, hämtade hennes bil och for hem till henne. Gick ut med Ninja en vända. Sedan for jag till Dollar Store, köpte lite småsaker jag behövde, dels en klocka som jag nu borrat upp med Jockes Hilti i köket. Jag är duktig =) Sedan for jag till djurmagasinet och köpte en borste till katten. Sedan tillbaka till mammas jobb med bilen och gick ner på Mora och mötte Ida. Vi gick och strosa där lite. Sedan gick vi till Jysk där mamma plocka upp oss. Lånade hennes bil och for sedan till Spjutmosjön dit Ampe kommit med Solo. Tog honom och tacka för hjälpen. För hem till mamma med bilen, hon skjutsade hem oss till mig. Väl hemma hjälpte Ida mig städa. Här är allt vi gjorde:
* borstade katten
* torkade av alla bord
* tömde kattlådan
* Diskade
* Tog ut soporna
* Rollade alla möblerna
* tvättade alla mattorna
* Vattnade blommorna
*städade badrummet.
Efter det gick vi ut med Solo och handlade lite som jag glömde igår. Håller på med sista maskinen mattor nu. Ska se om jag ska tvätta alla kläderna imorrn. Är inte så mkt, men tkr om att hålla efter så blir det inte så mkt som det var förut en gång då mamma fick hjälpa mig tvätta för att jag ngn gång skulle komma ikapp. Nu ska vi sätta oss framför teven och kolla desperate housewifes och ha trevligt.





Jag fattar inte att man kan sakna ngn så mkt, fast jag träffa dig senast imorse, så saknar jag dig så mkt..
Kärleken jag känner till dig är äkta, det finns ingen annan för mig och jag vill bara ha dig..
Jag vill ha dig nära mig, vill leva med dig och dö med dig.
Det skulle vara du och jag för evigt, men just nu vet jag inte hur det kommer bli.
Alla tankar, alla ord från din sida ena dagen och nästa tvärtemot.
Du har ett liv utan mig som du älskar och aldrig skulle vilja byta bort.
Du vill ha mig när du bestämmer och nästa dag ska du kunna göra som du vill utan mig.
Utan en tanke på mig. Allting känns bara jobbigt dom dagarna.
Jag vill vara en del av ditt liv jämt och inte bara vissa dagar. =(

// A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback