090407 - Städdag -

Ja, gud vad jag fått mkt gjort idag alltså. Slutade vid ett och for då till tågstationen och hämtade Hillevie som kommit hem. Sen vidare till ICA och handlade kattmat, hem och lämnade den. Sen for vi och hämtade mamma på jobbet och så skjutsade jag hem dem. Sedan så for jag till Spjumosjön där Ampe var och så hämtade jag Solo.
Vidare hem till mamma och lämnade igen hennes bil och så var jag där ett tag innan jag tog Solo och gick från mamma hem till mig. Det fick bli min träning idag, men jag gick i alla fall typ 3,5 km. Och det är ju alltid ngt.
Väl hemma så tänkte jag att jag vill ha det fint i lägenheten innan jag och Jocke far på torsdag så jag började städa. Tog reda på vardagsrummet, bytte sängkläder, dammsög, diskade, tömde kattlådan, la i nya sängkläder och tog ut soporna. Tror det var allt. Eller jag håller just nu på att tvätta. Trodde jag skulle tvätta typ två maskiner, men det blir fem allt som allt. För jag tog ur sängkläderna, och sen har jag tre prydnadskuddar som jag tyckte behövde tvättas oxå. Sen tre filtar som Solo och Tussa legat på som var alldeles håriga, så slängde in dem oxå.
Ikväll blir det bara att se på tv och ta det lugnt. Ska bli riktigt skönt att ligga i soffan och inte göra ngt alls. Tråkigt att vara ensam bara, men får sällskap imorrn. =)

Nej, dags att gå till tvättstugan.

// A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback